Rêves de gosse

verandert het leven van kinderen

 

 

Heb je zin om een verschil te maken en om deel te nemen aan een spannend project dat het leven van een honderdtal kinderen gaat veranderen? Doe dan in 2021 mee met het Rêves de gosse-project!

 

Tijdens het Rêves de gosse project krijgen kinderen met en zonder handicap de opportuniteit om vriendschappen te creëren. Ze doen dit door samen deel te nemen aan toffe activiteiten gedurende het schooljaar.

 

Aan het einde van het schooljaar volgt dan het sluitstuk van het project. Er wordt, in samenwerking met de Franse vereniging Les Chevaliers du ciel, luchtdoop aangeboden aan de kinderen. De vereniging van Les Chevaliers du ciel bestaat uit beroeps- en privépiloten, die ervoor kiezen om hun passie voor vliegen ten dienste van kinderen te stellen. Zij laten hun zo genieten van de oudste droom van de mens: vliegen, schouder aan schouder met de vogels.

 

Rêves de gosses is een project dat door de 3 Brusselse afdelingen, JCI Brussel, JCI Bruxelles en JCI The Heart of Europe, samen wordt uitgevoerd. Is je interesse gewekt om mee te werken aan dit project? Contacteer ons voor meer info! Ook financieel kan je bijdragen, als sponsor of via de crowdfunding.

 

Download
Sponsordossier Rêves de gosse
RDG_Dossier_Partenariat_NL_A4.pdf
Adobe Acrobat document 1'009.0 KB
De luchtdoop zal doorgaan op 28 september 2021
De luchtdoop zal doorgaan op 28 september 2021