Dinner in the dark

Hoe eet je als je niets kan zien?

Zaterdag 6 maart 2021 om 19u30 of zondag 7 maart om 12u30

Heb je er ooit al eens bij stilgestaan hoe blinden en slechtzienden dat doen? Wel, nu kan je dat zelf ervaren tijdens onze Dinner in the Dark. Gun je ogen een avondje rust en (her)ontdek wat je andere zintuigen je dan allemaal te melden hebben.

Wij zorgen voor een 3-gangen menu en een pikdonkere locatie die coronaproof is.

Jij bent welkom met je bubbel.

 

Voor wie doen we dit?

Een gewone, dagelijkse activiteit eens op een andere manier ervaren, is niet de enige reden waarom we dit doen. We willen namelijk ook graag geld ophalen voor het project Rêves de Gosses, dat we samen met JCI Bruxelles en The Heart of Europe (de Franstalige en Engelstalige tegenhangers van JCI Brussel) organiseren met het doel kinderen van 8 tot 12 jaar met en zonder een beperking in contact brengen met elkaar om samen een aantal toffe evenementen te beleven.

PRAKTISCHe informatie

Timing

Zaterdag 6 maart 2021 om 19u30 (stipt)

of zondag 7 maart 2021 om 12u30 (stipt)

 

Locatie

Zaal Jorez

Cosmos vzw

Jorezstraat 21

1070 Anderlecht (aan metrohalte Clemenceau)

 

Prijs

€60 voor particulieren, €90 voor bedrijven (factuur beschikbaar)

Een bijkomende gift is de avond zelf mogelijk en fiscaal aftrekbaar.

 

Menu

Menu: 3-gangen met een vlees of vegetarische optie met aperitief en 1 drankje (keuze gebeurt via de inschrijving). Het precieze menu blijft geheim, wat deel uitmaakt van de ervaring. 

 

Tot slot

U komt met uw bubbel eten. Wij volgen altijd de meest recente maatregelen op. Mondmaskers zijn verplicht en handgel is aanwezig zijn om de hygiëne te verzekeren. De zaal biedt plaats aan 80 mensen maar er worden maar 40 mensen toegelaten. Voldoende afstand wordt hierdoor gegarandeerd.

Om de avond zo vlot mogelijk te laten verlopen vragen we dan ook dat iedereen ten laatste om 19u45 aanwezig is. Zo kan iedereen in de verlichte zaal aan zijn/haar tafel plaatsnemen, waarna we het licht doven en van start gaan met deze unieke belevenis.

Dit evenement is ook open voor niet-leden van JCI.

 

Nog vragen? interesse@jcibrussel.be.

En last but not least: spread the word. Deel het Facebook-event of nodig uw vrienden uit voor een leerrijke kennismaking met JCI Brussel!

 

Tot dan!

met dank AAN DE partners van JCI Brussel