NCN 2023

GAP én Lustrum JCI Brussel

Meer dan de gewone Get acquainted party

JCI Brussel charterde op 6 oktober 1973. Dat is meteen ook de reden waarom we het NCN naar Brussel getrokken hebben exact 50 jaar later. We vieren niet enkel met een feestje, maar ook met een weekend vol JCI-inhoud. De traditionele GAP (Get Acquainted Party) op vrijdagavond zal dé avond zijn waarop we de geschiedenis van JCI Brussel in de kijker zetten.

PRogramma vrijdag

Vrijdag 6 oktober:

  • 18u15 - 19u00: VIP receptie (voor sponsors)
  • 19u00: start Lustrum JCI Brussel in Atomium
  • 19u30 - 22u00: doorlopend walking dinner met buffet
  • 22u00 - 01u00: Get Acquainted Party

 Volg ons Facebook-event om als eerste de updates te zien.

 

TICKETS

Wie er op 6 oktober 2018 bij was voor de 9e lustrumviering van JCI Brussel, zal zich dat ongetwijfeld nog herinneren. De unieke 10e lustrumviering zal nog memorabeler worden!

 

De hele avond (met uitzondering van de VIP-receptie) is inbegrepen in het "Full Ticket" voor de Nationale Conventie. Speciaal voor oud-leden van JCI Brussel bieden we de mogelijkheid om een "Friday Ticket" apart te kopen. De capaciteit van het Atomium is echter beperkt, dus aarzel niet te lang om jouw ticket te reserveren via deze link.

PRAKTISCH

We starten vanaf 19u in het Atomium: Atomiumplein 1, 1020 Brussel. De makkelijkste manieren om er te geraken zijn:

  • Met de auto: parkeren kan op straat, maar is betalend tot 21u. Denk er ook aan dat het Brussels Hoofdstedelijk Gewest een Lage Emissie Zone is (lez.brussels). De dichtstbijzijnde betalende parking is Parking T (ook bekend als Parking Kinepolis of Brupark)
  • Metro lijn 6, station Heizel / Heysel. Terugkeren naar de geselecteerde hotels kan met lijn 6 tot iets na middernacht (tot halte Kunst-Wet). Daarna zijn er nog Noctis bussen (N18 tot halte de Berlaimont), of uiteraard taxi's en Uber.

Dresscode: Dress to impress!