NCN 2023

2023 JCI Belgium National Convention Brussels

Van 6 tot 8 oktober 2023 organiseert JCI Brussel samen met JCI The Heart Of Europe de Nationale Conventie voor JCI Belgium, ook wel bekend als "NCN".

 

Great history, better future. Leading by investing

 

We verwijzen met het thema "Great history, better future" onder andere naar de geschiedenis van JCI Brussel, dat gecharterd werd op 6 oktober 1973. "Leading by investing" is een rode draad in de geschiedenis van JCI en JCI Brussel in het bijzonder. De eerste commissie van JCI Brussel was dan ook de Brusselse Investment Club, die is uitgegroeid tot de oudste beleggingsclub van het land. Een mooi voorbeeld van hoe we met dit initiatief een voorloper waren en door het educatieve karakter ervan iets duurzaams gecreëerd hebben. We willen alle leden van JCI in België tijdens de conventie inspireren met een inhoudelijk programma met opportuniteiten om te leren over investeren op allerhande vlakken, voor uw bedrijf, vastgoed,... en natuurlijk ook in jezelf. Uiteraard is er ook voldoende plaats om te netwerken, wat we zullen doen in een aantal uitzonderlijke Brusselse locaties.

 

Meer details volgen binnenkort, save the date!

 

PROGRAMMA

 

Hoogtepunten van het evenement:

  • We openen de conventie met net iets meer dan een Get Acquainted Party op vrijdag 6 oktober: het lustrum van JCI Brussel (50 jaar!) wordt gevierd
  • Het zaterdagprogramma bevat naast de algemene vergaderingen uiteraard ook interessante vormingen, rondleidingen, topsprekers
  • Zaterdagavond sluiten we af met een gala dat die naam waardig is
  • Optioneel is er nog een zondagactiviteit mogelijk

 

PRAKTISCH

 

Vragen? Mail het team!

PARTNERSHIPS

 

Heeft uw bedrijf heeft een doelpubliek van jonge ondernemende mensen? Kan u waardevolle content of logistieke ondersteuning bieden?... Aarzel niet om ons te contacteren voor een samenwerking!